Over Colijn IT van nu

Het nieuwe Beleef IT

Sinds eind 2014 is het nieuwste pakket iOne geïntroduceerd. Dit meubel softwarepakket profiteert van alle ervaring die opgebouwd is met haar voorgangers Uni-Living 3.0, Qina en EdiShopper. Alle sterke punten zijn natuurlijk overgenomen naar dit nieuwe pakket.

iOne devices colijn
Over Colijn Product Selector 3D

iOne voor het huidige tijdperk

Toch is iOne compleet anders. Hierin is onze visie op de woonbranche voor de komende jaren verwerkt. Een softwarepakket dat klaar is voor “de nieuwe consument” en alle daarmee gepaard gaande uitdagingen waar u als ondernemer voor komt te staan de komende jaren. iOne “helpt u klant kopen” en voegt beleving toe in het verkoopproces. Daarmee breekt iOne meubelsoftware met het traditionele “ERP- ” of “winkelautomatisering pakket” om u te voorzien van een betere oplossing die past bij een nieuw tijdperk.

Over beleef IT als bedrijfsprofiel

Beleving toevoegen kan in onze optiek alleen door echt betrokken te zijn met onze klanten. Weten wat er speelt, wat belangrijk is en wat de uitdagingen zijn voor onze klanten, dat staat bij ons op de eerste plaats. Alleen als je dat weet, weet je wat de komende jaren nodig is voor onze klanten om succesvol te zijn. Alleen dan kun je de beste oplossing leveren. Deze filosofie is altijd toonaangevend in het beleid van de organisatie en zit in het DNA van ons enthousiaste team van medewerkers en daarmee ook in onze meubelsoftware.

Colijn BeleeftIT

Colijn ITOf laat hieronder uw gegevens achter zodat we u meer kunnen vertellen over onze oplossingen en mogelijkheden

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden