Colijn IT geeft webinars


Ga mee in de laatste ontwikkelingen met onze live webinars. Interactieve sessies waarmee we u helpen beter gebruik te maken van onze software, zodat u slimmer processen in kunt richten en nóg succesvoller kunt zijn in uw werk en onderneming. Haal nóg meer uit uw iONE software!

Wat zijn webinars?

Webinars zijn interactieve, live workshops waarmee we u gemakkelijk up-to-date kunnen houden omtrent nieuwe en specifieke functionaliteiten, of andere onderwerpen rondom onze software. Ideaal voor u, want de webinars volgt u vanuit huis of werk gemakkelijk online. Tevens kunt u tijdens het webinar gewoon uw hand opsteken en vragen stellen of reacties geven, waardoor we er eenvoudig interactieve sessies van maken. Hoe u dat doet tijdens het webinar leggen we natuurlijk aan het begin van ieder webinar even uit. En wilt u achteraf nog eens terugkijken? Ook dat kan! Na afloop van het webinar ontvangt u van ons een mail met een link naar de opname van het webinar. Zo kunt u de sessie altijd nog eens terug kijken of gemakkelijk delen met uw collega's.

Mis het niet!
Onze webinars zijn 100% gratis én online. U kunt ze dus gewoon vanuit uw eigen (bureau)stoel volgen! Hieronder vindt u een overzicht van de webinars die op de planning staan en de webinars die we reeds gehouden hebben. Wilt u op de hoogte blijven van de webinars die we geven? Dat kan via deze pagina of schrijf u onder aan deze pagina in voor onze nieuwsbrief. Zo weet u zeker dat u niets mist!

Webinar #5 - 7 oktober 2019

Klik op onderstaande button om u in te schrijven voor dit webinar.Geheel geautomatiseerd facturen verwerken met de Scan Sys integratie in iONE


Maandag 7 oktober 2019
van 10.00 tot 11.00 uur


Bent u ook altijd veel tijd kwijt met het verwerken en archiveren van facturen? Kost het u veel moeite om facturen door de juiste personen te laten fiatteren? Met de Scan Sys integratie is dat verleden tijd, want daarmee verwerkt en fiatteert u snel en eenvoudig al uw digitale én papieren facturen.

Speciaal voor dit webinar hebben we de directeur van Scan Sys, Maarten Terlingen, uitgenodigd om u in dit webinar samen mee te nemen door de Scan Sys oplossing en de integratie met iONE. We laten u zien wat Scan Sys is en hoe het werkt in combinatie met iONE en tonen live hoe de software automatisch facturen scant en uitleest, waarna deze worden ingelezen in de iONE administratie, en hoe u zelf eenvoudig de herkenning van uw facturen verder optimaliseert.

Daarnaast nemen we u mee in de werking van de uitgebreide workflow functionaliteit. Hierin behandelen we vragen zoals; hoe routeer ik mijn facturen naar de juiste personen en hoe wordt de fiattering en afhandeling geregeld?

Een aanrader voor iedere WMS gebruiker én voor iedereen die het WMS overweegt!Kortom; optimaal efficiënte integratie, een grote stap richting een papierloze organisatie én tegelijkertijd sneller werken met een minimale kans op fouten.

Een aanrader voor iedere administratie afdeling die met gemak facturen wil verwerken!

Inschrijven voor dit webinar

Geheel geautomatiseerd facturen verwerken met de Scan Sys integratie in iONE

Webinar #4 - 29 april 2019

Klik op onderstaande button om dit webinar terug te kijken.Maximale controle over uw logistiek met iONE WMS


Maandag 29 april 2019
van 10.00 tot 11.00 uur


Uw complete magazijn efficiënt automatiseren en beheren? Dit doet u natuurlijk met de Logistieke module in iONE!

We nemen u in dit webinar mee door het iONE Warehouse Management Systeem en de WMS app waarmee u uw gehele logistiek draadloos afwikkelt. We laten u zien wat het WMS is en hoe u ermee werkt. Daarbij tonen we u de vele mogelijkheden en slimme oplossingen in deze module, zoals real-time inventarisatie rekening houdende met al uw goederenbewegingen, geven we handige tips en lichten we een aantal belangrijke voordelen uit die het gebruik van het WMS in iONE met zich meebrengt ten opzichte van het werken op de meer traditionele manier.

Na het volgen van dit webinar kunt u de werkprocessen in uw magazijn nóg beter optimaliseren én heeft u op ieder gewenst moment de juiste logistieke informatie tot uw beschikking.

Een aanrader voor iedere WMS gebruiker én voor iedereen die het WMS overweegt!

Dit webinar terugkijken

Maximale controle over uw logistiek met iONE WMS

Webinar #3 - 11 Februari 2019

Klik op onderstaande button om dit webinar terug te kijken.Versie 2.4.8 en best practice iONE gebruik:
nieuwe features, handige tips en snelle shortcuts in iONE


Maandag 11 februari 2019
van 10.00 tot 11.00 uur


Werk makkelijker en sneller met iONE ERP meubelsoftware! In dit webinar nemen we u mee langs handige, hands-on tips en tricks binnen iONE en behandelen we veelgestelde vragen vanuit de praktijk. Dus heeft u een vraag over een functionaliteit in iONE? Dit is uw kans om hem te stellen! Voeg uw vraag toe bij uw inschrijving voor dit webinar en wellicht nemen we hem mee in deze sessie! Daarnaast laten we u graag de vernieuwde functionaliteiten in onze nieuwste versie voor iONE, versie 2.4.8, zien.

Na het volgen van dit webinar weet u hoe u met iONE dus makkelijker, sneller én slimmer uw processen inricht en taken uitvoert. Een must-see voor iedere iONE gebruiker en een veelzeggende "kijk in de keuken" voor iedereen die iONE overweegt!

Dit webinar terugkijken

Excelleer in uw werk met iONE ERP meubelsoftware!

Webinar #2 - 20 December 2018

Klik op onderstaande button om dit webinar terug te kijken.Hoe u een perfecte service biedt met uw service afwikkeling


Donderdag 20 december 2018
van 10.00 tot 11.00 uur


Leid uw klant geheel geautomatiseerd door uw service afwikkeling met de Workflow voor de Servicemodule in iONE. Bepaal zelf de route die uw klant aflegt in uw service afwikkeling, perfect afgestemd op uw klant én uw onderneming, zodat u moeiteloos echt persoonlijke service kunt bieden!

We laten zien hoe u gemakkelijk en snel de Workflow opzet en tonen u de voordelen en de vele andere mogelijkheden in de servicemodule. Zo creëert u met perfect afgestemde, persoonlijke service een unieke beleving én bespaart u tegelijkertijd enorm veel tijd!

Dit webinar terugkijken

De perfecte route naar een tevreden klant

Webinar #1 - 29 Oktober 2018

Klik op onderstaande button om dit webinar terug te kijken.- Werken met AVG enabled software -


Maandag 29 oktober 2018
van 10.00 tot 11.00 uur


Werk geheel volgens de nieuwe privacy wetgeving met een aantal belangrijke, nieuwe functies in iONE en leer tegelijkertijd hoe u tevreden en loyale klanten creëert met het Klantenportaal. We laten u zien hoe deze unieke service de beleving van uw klanten naar een ongekend hoog niveau brengt en hoe u tegelijkertijd enorm veel tijd kunt besparen!

Haal nog meer uit uw iONE software!

Dit webinar terugkijken

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden