Toepassingen van 3D visualisatie en configuratie

#3D in de winkel

3D meubelen tonen in de winkel brengt beleving en innovativiteit in uw winkel. Uw collectie in 3D zorgt er voor dat alle mogelijkheden van uw meubels getoond kunnen worden. Samen met de klant kunt u visueel tot het gewenste resultaat komen. De 3D modellen worden aangestuurd door UniLiving iOne, waardoor alle 3D modellen de juiste informatie bevatten; zoals bijvoorbeeld stofkeuze, afmetingen, extra elementen en natuurlijk de prijs. De 3D selector zorgt er voor dat de klant alles kan ontdekken in uw showroom.

> Naar 3D in de winkel <

iONE product configurator in de winkel
Product configurator op het web

#3D op het web

De 3D product configurator kan ook enkel en alleen op uw website of webshop worden getoond. Dit is een losstaande oplossing welke ‘gedraaid’ kan worden zonder de bedrijfssoftware UniLiving iOne. Natuurlijk kunnen de producten wel gekoppeld worden aan de winkelwagen, zodat de consument vanuit thuis een 3D configuratie kan maken en deze tevens kan bestellen. Een eigen meubel samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest!

> Naar 3D online <

#3D Renders

Een render staat voor een digitale foto. Aan de hand van een 3D model van een meubel kan er een haarscherpe digitale foto worden geproduceerd, welke net zoveel beleving en energie heeft als een realistisch meubel en die bijzonder waarheidsgetrouw is.

Wanneer u kiest voor een meubel render in plaats van traditionele fotografie, dan bent u 70% tot wel 85% goedkoper uit!

Digitale foto's produceren, zonder dat deze meubels ook daadwerkelijk aanwezig dienen te zijn. Het is dus bijvoorbeeld mogelijk om een meubel in 50 verschillende stoffen te laten renderen, zodat u van het desbetreffende meubel 50 digitale foto's heeft in meerdere stoffen. Al deze meubels in verschillende stoffen dienen niet in het echt aanwezig te zijn, waardoor u ze dus niet hoeft te laten maken bij de leverancier. Alles in uw voordeel!

> Naar 3D Renders <

Realistische digitale foto's met 3D renders

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden